Thaise yogamassage

Een nieuwe passie!

In deze traditionele massagevorm word je met liefdevolle aandacht, in een ontspannen, meditatieve flow gemasseerd en bewogen.

Door middel van drukpuntmassage en strekkingen worden de energiebanen gemasseerd en geopend. Energie gaat beter stromen! Stijve spieren en gewrichten worden weer soepel, kraakbeen en botstructuren sterker.

In oktober 2019 ben ik begonnen met de opleiding Thaise yogamassage ‘Thai Dee’ in Nieuwegein. Daar volg ik de eenjarige opleiding tot preventief masseur welke ik naar alle waarschijnlijkheid zal afronden in het najaar van 2020.

De massage behoort nog niet tot mijn aanbod maar laat dit een aankondiging zijn voor wat komen gaat! Mijn wens is om de Thaise yogamassage te gaan combineren met het geven van yogalessen.

Hoewel na het afronden van de eenjarige opleiding ik niet therapeutisch zal gaan werken, in de zin van het behandelen van kwalen en blessures, kun je wel terecht met verscheidene spanning gerelateerde klachten. Denk aan spanningsklachten in de rug, nek- en schouders of aan mentale spanningsklachten. 

Ik hoop dat ik je binnenkort kan gaan ontvangen om je deze super fijne massage te laten ervaren. Ik hou je op de hoogte!

(Juni 2020)