Thaise yogamassage

In deze traditionele massagevorm word je met liefdevolle aandacht, in een ontspannen, meditatieve flow gemasseerd en bewogen.

Door middel van onder andere strekkingen, palmdruk, duimdruk, ellebogen, onderarmen en drukpuntmassage (acupressuur) worden de energiebanen gemasseerd en geopend. Energie gaat beter stromen! Stijve spieren en gewrichten worden weer soepel, kraakbeen en botstructuren sterker.

Afgelopen juni (2022) behaalde ik mijn diploma voor ‘Thaise yogamassage therapeut’. Ik volgde de driejarige opleiding bij Thai Dee.

Je kunt bij mij terecht wanneer je een bepaalde klacht hebt maar ook zonder specifieke klachten ben je welkom voor een heerlijke ontspanningsmassage. Klachten waaraan je kunt denken zijn bijvoorbeeld mentale spanningsklachten en fysieke spanningsklachten zoals hoofdpijn, pijn in rug, nek- en schouders. Maar ook met blessures en andere ongemakken kun je bij mij terecht. Met het behandelen van frozen shoulder en tennis elleboog heb ik bijvoorbeeld al goede resultaten geboekt. Bij de behandeling van een duidelijke fysieke klacht maak ik graag gebruik van de (haast magische) acupressuur behandelingen welke ik geleerd heb van de IsraĆ«lische docent en behandelaar Noam Tyroler.

Voorafgaand aan de eerste behandeling stel ik je een aantal vragen om een goed beeld te krijgen van je situatie. De Thaise massage kent een holistische kijk, er wordt breed gekeken naar de klacht waar je mee komt. Onder andere wordt er gekeken vanuit de Oosterse 5 Elementenleer (Aarde, Lucht, Water, Hout en Vuur). De behandeling wordt zo helemaal afgestemd op jou.

Tijdens de massage heb je gemakkelijke kleding aan en lig je op de grond op een speciale massagemat. Let op: ik masseer alleen vrouwen!

Ben je benieuwd neem dan contact met mij op via Contact.

Informatie over locatie, dagen en prijzen ga naar Agenda.