Thaise yogamassage

Een nieuwe passie!

In deze traditionele massagevorm word je met liefdevolle aandacht, in een ontspannen, meditatieve flow gemasseerd en bewogen.

Door middel van onder andere strekkingen, palmdruk, duimdruk, ellebogen, onderarmen en drukpuntmassage (acupressuur) worden de energiebanen gemasseerd en geopend. Energie gaat beter stromen! Stijve spieren en gewrichten worden weer soepel, kraakbeen en botstructuren sterker.

In oktober 2019 ben ik begonnen met de opleiding Thaise yogamassage bij ‘Thai Dee’ in Nieuwegein. Het eerste jaar en tweede jaar heb ik inmiddels afgerond. Ik werk nu als ontspanningsmasseur en na het derde jaar van de opleiding mag ik ook therapeutisch gaan werken.

Je kunt bij mij terecht met spanning gerelateerde klachten. Denk aan spanningsklachten in de rug, nek- en schouders of aan mentale spanningsklachten. Of natuurlijk gewoon zonder klachten. Wie kan er nou niet een ontspanningsmomentje gebruiken!

De massage is met kleding aan en wordt uitgevoerd op de grond op een speciale massagemat. Let op: ik masseer alleen vrouwen!

Ben je benieuwd neem dan contact met mij op via Contact.